Ibis introduserer Send hjulsettene og Blackbird komponenter!

Gode nyheter fra California;
Ibis Cycles har introdusert et nytt undermerke kalt Blackbird, som fremover vil stå for sykkelkomponentene fra Ibis Cycles. Første komponenter med Blackbird branding er to nye aluminiumshjulsett, Send 1 og Send 2. Send-felgene har noen vesentlige oppgraderinger fra de tidligere S35 hjulsettene. Der vanlige felger har en relativt skarp felgkant som lett kan punktere sideveggene i dekket hvis man slår igjennom, har Send-felgene en bredere kant som ikke vil skjære igjennom.

Send-felgen vil komme i to varianter, Send I og Send II. De ytre dimensjonene på disse to felgene er de samme, men Send II har en forsterkning under hver sidevegg som øker styrken på felgen. Dette øker vekten med 45 gram sammenlignet med Send I, men det er en liten vektøkning sammenlignet med dekkinnleggene man må installere på mindre kraftige felger. Ibis foreslår en kombinasjon med Send I foran og Send II bak for optimal balanse mellom vekt og styrke.

Felgene har blitt ubønnhørlig testet av Ibis-rytterne i Enduro World Series de siste to årene, og at teamet kun har hatt to punkteringer i denne tiden sier noe om hvor godt felgene er designet.

Som så mye annet er dessverre tilgjengeligheten begrenset i første omgang, men vi gleder oss i alle fall til at disse kommer på sykler og etterhvert også i løssalg.

Forrige
Forrige

Ibis Cycles lanserer Team 31

Neste
Neste

2021 Pinkbike Awards: Value Bike of the Year Winner