Ibis HD6

Mojo HD familien er endelig tilbake med et nytt familiemedlem! Dette er sykkelen Ibis Cycles Enduro Race Team bruker i Enduro Worlds Cup nå i 2023. Zakarias “Zakka” Johansen høstet en pen 6. plass ombord på denne sykkelen i Val Di Fassa 26. Juni.

Et stramt moderne design språk i tre spektakulære farger setter stemningen for det som ligger an til å være et skikkelig råskinn i skogen. HD6 har 29’’ foran og full fest bak med 27.5’’ i alle størrelser. Dette pares med en Fox 38 gaffel med 180 mm vandring foran, og 165 mm med pløsj og effektiv DW-link bak. Den er kompatibel med både luft og coildemper.

Til tross for at dette er en fullblods endurosykkel, designet for EDR, betyr ikke dette at den er et uhåndterlig beist som trives best på rette strekninger. Et designmål for Ibis har vært et godt kompromiss mellom stabilitet og manøvrerbarhet, som er det man trenger både når man vil kjøre rasket mulig i en moderne enduroløype, men også når man bare vil ha det maksimalt gøy i skogen.

For at flest mulig skal finne den perfekte sykkelen har Ibis nå hele fem størrelser fra small til XXL, og seterørsvinkelen tilpasses til størrelsene slik at ikke setet kommer for langt bak for de med lange bein på de store størrelsene.

Vi gleder oss veldig til å stifte nærmere bekjentskap med HD6 snart!

Veil. Priser blir som følger:

Rammesett      NOK 41400
GX                  NOK 64800
SLX                NOK 73300
XT                  NOK 82900
XX AXS         NOK 119000

Neste
Neste

Ibis Oso